Google+

sobota 17. září 2022

Fiktivní reportáž z demonstrace na Václaváku. Okamura vstoupí do armády USA.

Dne 3. 9. 2022 na Václavském náměstí proběhla demonstrace lidí nespokojených s tím, jak Fialova vláda neřeší energetickou krizi. Pochopitelně se vše odehrálo bez zájmu mainstreamu, který se tvářil, že o nic nejde. A pokud ano, tak tam prý byla stejně jen pátá kolona Putina a Rusák vedle Rusáka.

Díky nezájmu médií tak unikly všeobecné pozornosti dva podstatné detaily z té demonstrace. V první řadě to byl tvrdý zásah řeporyjského starosty Pavla Novotného proti demonstrantům. Svojí brutalitou to bylo ještě horší než zákrok proti studentům na Národní třídě v roce 1989. Ale ono se to dalo očekávat. Pavel Novotný, tento hlasatel pravdy a lásky podobně jako premiér Fiala vysílal již před demonstrací výhružné signály:

- „Vodní děla na tu svoloč.“

- „Debilové, co adoruji Babiše, a odmítají provolat slávu Ukrajině. Zbyteční lidé pro společnost.

- „V antické Spartě tyhle typy házeli z útesu coby pro společnost nepotřebné.“

A jak řekl, tak i vykonal. Útes po ruce nebyl, ale ta vodní děla ano. V pohotovosti byla dokonce celá baterie vodních děl. Kdyby bylo nejhůř, tak Novotný zavelí: „Vodní děla na tu svoloč!“

A ono nejhůř bylo. Novotnému ani tak nevadili běžní demonstranti. Ti se chovali slušně, slušně požadovali demisi vlády a slušně mávali českými vlajkami. Nesl to nelibě, je to přece ódéesák jako poleno, ale stále se ovládal. K vyostření siruace došlo, když Tomio Okamura oblečený v polní uniformě všem kolemjdoucím začal rozdávat svůj volební program. Poslední výtisk lepidlem Kanagom přilepil na reklamní plochu. To už sebou Novotný cukal, ale stále se ovládal. Krize přišla, když Tomio svůj program začal demonstrantům slabikovat. To už bylo moc i na sršatého a vulgárního starostu. Jak to dál pokračovalo, to je vidět na následující fotografii, pořízené těsně před spuštěním vodních děl.


Tomio představuje program SPD

Okamura právě všem demonstrantům představuje volební program SPD. Ke své smůle se ho snažil nahlas přečíst. A to byl právě ten nešťastný moment, kdy starosta Novotný zavelel Vodní děla na tu svoloč.“ 

Všichni přihlížející Okamurovci pod tlakem vodních paprsků odplavali, držel se jen Tomio. Prozíravě si na demonstraci přinesl vojenský deštník vzor 58 a i jeho uniforma byla povoskovaná, takže ani nenavlhl. Odnesla to pouze čepice. Měl ji sice přilepenou tím samým lepidlem Kanagom, ale tlak vody byl silnější. To nevadí, nafasuje novou.


US Navy naverbovala Okamuru

A právě duchapřítomnost a připravenost Okamury improvizovat, spojená s jistou prozíravostí, kdy přišel na demonstraci vhodně oblečen a vybaven, to nejvíc upoutalo pozornost náboráře z US Navy, který se v tu dobu jen tak procházel po Václaváku. 

Nutno říct, že ho již předtím zaujalo konání Tomia. Když slyšel i pouhou část programu SPD, byl tím přímo nadšený. Pleskal a hlasitě křičel: "Už je to tady! Už je to tady!" A také si hned vzal rovnou deset Okamurových letáků.  Jak dále zjistíte, Tomio Okamura je v USA dobře známý a populární. Proto si všechny letáky nechal od Okamury i podepsat.

A naopak, sám Tomiovi nabídl k podpisu lukrativní kontrakt na sedm let v United States Navy. Takovou nabídku nešlo odmítnout a Tomio to rovnou namístě podepsal. V takové situaci by podepsal každý, zvlášť když se Novotný začal demonstrantů dotazovat, kde je nejbližší útes. Tomio si tak zachránil život, a ještě si přivydělá nějakou tu korunu navíc. Zbyde i na další opravu luxusní vířivky. Přece tu v zimě nezmrzne jako ostatní občané. Třeba bude sloužit na základně v Pearl Harbor a tam už nějaké teplíčko je.


Tomio je na moři jako doma

Proč Tomio Okamuru zlanařili právě američtí mariňáci je zřejmé z této fotografie, pořízené někdy v letech 1904 až 1905. Tehdy Rusům Tomio sice tu válku prohrál, ale tím dokázal, že vůbec není prorusky orientovaný. Reputaci si napravil až v roce 1917, když znovu velel křižníku Aurora. Ano, to je ten  slavný výstřel, kterým začala VŘSR.

Tomio na sobě stále pracuje, takže je jasné, že půjde výš. Jen se ještě neví, zda bude sloužit na ponorce nebo letadlové lodi.

 


Okamuru v USA dobře znají z časopisu Playboy  

Tomio Okamura zase tak neznámý americké armádě není. Důkazem je tato fotografie z titulní strany časopisu Playboy z roku 2022. Mariňáky zaujal Okamurův bojovný postoj, výraz a také to, že je již ozbrojený. Tím US Navy ušetří na výstroji. Tomio má svoji vlastní zbraň, malý samurajský mečík dovezený z Japonska a vyrobený v Číně. Okamura i jeho meč jsou ostří jako břitva.

Tomio se při focení tak rozparádil, že nakonec odhodil meč, pohár i tógu a fotil se naostro. Fotky jsou uvnitř onoho vydání, a i ony jsou ostré.


Fiala písemně slíbil Okamurovi beztrestnost

Vše je naprosto legální. Premiér Fiala a ministr vnitra Rakušan Tomiovi přislíbili, že pokud se vůbec vrátí z humanitárních misí, které USA při exportu demokracie páchají globálně v celém světě, nebude trestně stíhán za službu v cizí armádě.

To mu následně rukou dáním potvrdil i prezident Miloš Zeman, se kterým si Okamura údajně i tyká. Holt, někdo má protekci, jiný ne. 

Miloš Zeman při loučení zamáčkl v oku slzu, na cestu mu dal originál Peroutkova článku, který nakonec mluvčí Hradu Ovčáček kvalitně padělal, Prý aby měl co číst, když na té ponorce zavládne ponorková nemoc...

A rozloučil se s Okamurou slovy ze Švejka: „Dobro došli.” 


S tím nelze než souhlasit, a i redakce blogu Lampárna říká: „Dobro došli, Tomio”. A k nové vojenské kariéře Tomio Okamury v ozbrojených silách USA patří i řízná vojenská hudba. Myslím si, že mega hit od Status Quo "In The Army Now" je zcela na místě. Ten klip je skutečně skvělý. I starosta Novotný by ho měl vidět a poučit se z něj, jak ještě lépe jde demonstrace rozhánět...







Žádné komentáře:

Okomentovat